Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Binaların konstrüksiyonsına reva kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili vaziyet önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanoğluın beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Görmüş olacaksınız ki bu had mürtefi birinci sınıf yangın baplarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 ekip tek kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında hiçbir cepheıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en tatminkâr fiyat politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama kılmak karınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden mesul özel yapılardan fikir kaldırmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari binasına müsait yangın merdiveni seçilebilir, binanın tasarruf amacına muvafık türler yeğleme edilebilir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul vikaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Toplum ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak bağırsakin tıklayın.

Panik bar yardımıyla karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde acil çıkış binalabilir.

Report this wiki page